VD-Design

Herkenning, en herkend worden, is een zeer belangrijk aspect voor jezelf en je bedrijf of vereniging. Dankzij het internet kan dat continu gebeuren. Op het internet is immers 24 uur op 24, 7 dagen op 7 bereikbaar. Dit kan op gewone traditionele manier niet meer zijn.

VD-Design is het bedrijf dat je aanwezigheid op het internet mogelijk maakt. Dit tegen eerlijke betaalbare prijs. Je constante bereikbaarheid voor je klanten kan op verschillende manieren uitgewerkt worden; met een kleine website, of een uitgebreide voorstelling van je activiteiten.

De ontwikkeling van een website is een belangrijke rol. Het wordt immers een uithangbord waar uw klanten naar kijken. En dat bord dient dan ook de exacte weergave te zijn van uw bedrijf, uw activiteiten kortom uw huisstijl.

Een uitgebreide kennismaking is de basis va een goede samenwerking. Tijdens de eerste bespreking maak ik U een voorstel op papier. Dit is de basis voor de uiteindelijke site. Hier leg ik U ook de prijs vaste offerte voor. Het prototype van uw site wordt online geplaatst, zodoende kan U de ontwikkeling van de site steeds volgen. De website wordt verder uitgewerkt, geheel volgens Uw wensen. Er worden geen financiele bijdragen gevraagd tot wanneer Uw site volledig klaar is.

Eveneens zorg ik ook voor het aanmelden van Uw site bij zoeksystemen. Zo kunnen toekomstige klanten Uw site en activiteiten steeds terugvinden